Bedrijven

Het bedrijfsleven is bekend terrein voor mij. Jarenlang heb ik het werk als psycholoog/therapeut in mijn praktijk gecombineerd met een job in een technisch bedrijf in Antwerpen. Daar was ik onder meer verantwoordelijk voor aanwervingen en personeelszaken. Een ideale achtergrond om bedrijven nu als consultant bij te staan in het kader van het welzijn van hun personeel.

Communicatie

Samenwerken met collega’s of in een team van verschillende interne en externe partijen en disciplines is niet altijd zo eenvoudig.

Soms ontstaan er misverstanden of zelfs conflicten omdat de communicatie niet vlot verloopt. Ik kom graag bij u langs om te zien hoe we dit kunnen aanpakken en oplossen.

Traumazorg

Soms gebeurt er iets binnen een bedrijf of op de werkvloer waar de hele organisatie door geraakt wordt. Dit trauma kan ertoe leiden dat mensen minder goed gaan presteren, met bepaalde angsten te kampen krijgen of zelfs helemaal uitvallen.

In deze acute crisissituaties kan ik uw werknemers op een professionele manier begeleiden. Dit kan zowel op kleine als op grote schaal zijn.

Burn-outpreventie

Bedrijfsleiders begrijpen hoe langer hoe meer dat ze er zelf voor kunnen zorgen dat het stressniveau van hun werknemers afneemt. De beste manier om het ziekteverzuim te verminderen is om het te voorkomen.

Weet je niet goed hoe hieraan te beginnen? Welke maatregelen een onmiddellijk effect hebben op het algemeen welzijn van uw mensen? Er zijn tal van mogelijkheden, die ik graag met u bespreek.

Graag een offerte?

Voor bedrijven maken we een offerte op maat, afhankelijk van de hulpvraag, aantal deelnemers, locatie, enz. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Dan kunnen we een traject uitstippelen waar we ons samen in kunnen vinden.

Menu