Praktisch

Vanwege het Corona-virus en nieuwe maatregelen van de Federatie der Psychologen,  is er ook de mogelijkheid om online therapie aan te vragen. Dit kan telefonisch of via whereby.com (hiervoor heb je een pc met micro en camera nodig).

Een individuele sessie duurt 50 minuten. Zo kunnen we rustig afronden en heb ik de tijd om de overgang te maken naar de volgende sessie.

Groepstherapie duurt 1.5 tot 2 uur. Dit kan zijn in het kader van rouwbegeleiding of andere sessies die af en toe worden georganiseerd. Kijk hiervoor even in mijn agenda.

Prijzen

Online gesprek (via whereby.com) : 65€/sessie (50-55min). Het tijdstip wordt samen bepaald. Gelieve een rustige ruimte met goede wifi te voorzien waar je niet kan gestoord worden. Betaling gebeurt op voorhand via overschrijving, payconiq of betaalaanvraag.

Telefonisch gesprek: 25€ voor een gesprek van 20min (betalingsvoorwaarden idem als hierboven)

Individuele therapie: 65 € / sessie

Groepstherapie: 25 € / sessie

Een deel van de kosten voor psychotherapie wordt bij de meeste ziekenfondsen terugbetaald. Breng een klever mee en ik breng dit graag voor jou in orde.

Afspraak annuleren

Moet je een afspraak afzeggen? Doe het dan meer dan 24u op voorhand. Anders wordt een administratieve kost van 25€ aangerekend.

Kijk hiervoor even onder agenda.

Menu