Therapie

We spreken een eerste keer af om kennis te maken. Jij doet je verhaal en vertelt me wie je bent. We kijken samen wat je (hulp)vraag is. Tijdens deze eerste ontmoeting vertel ik je ook over mezelf en hoe ik precies werk. Op het einde evalueren we om te zien of de nodige ‘klik’ er is om samen op pad te gaan.

Het is belangrijk dat jij je goed voelt bij mij en vertrouwen in me hebt. Openheid is voor mij essentieel. Als ik aanvoel dat ik je niet op de juiste manier kan helpen, zal ik dat eerlijk zeggen. Daar kan je van op aan. In dat geval kan ik je meestal wel doorverwijzen naar een collega.

null

Individueel

Je komt naar de praktijk en we starten een proces waarbij we in de diepte op zoek gaan naar opheldering en begrip.

null

Wandeltherapie

De natuur brengt rust. Maakt je hoofd leeg. Wandelen brengt beweging. Niet alleen fysiek, maar ook geestelijk.

null

Rouw

Rouw is een verlieservaring die je raakt tot in het diepste van je ziel. Rouwbegeleiding kan individueel, per koppel of met het hele gezin.

null

Kinderwens

Laat je veerkracht je soms in de steek en zie je het allemaal niet meer zo goed? Ik loop graag naast je doorheen dit moedige proces.

null

Burn-out en stress

Plots maak je onbegrijpelijke fouten en vergeet je de gekste dingen. Je energiepeil zit onder nul en je komt echt nergens meer toe.

null

Business Coaching

Samenwerken met collega’s of in een team van verschillende interne en externe partijen en disciplines is niet altijd zo eenvoudig.

null

Therapie voor ouderen

Ouder worden kan soms moeilijkheden met zich mee brengen of vragen oproepen. Therapie kan hierbij helpen.

Menu